Üniversiteli gencin ölümü mercek altında

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2'nci sınıf öğrencisi İsmail Tuncay'ın (21) uyuşturucu kullanıp intihar etmesinin ardından polis soruşturmayı derinleştirdi. Tuncay'ın İntihar etmeden cep telefonundan en son görüştüğü kişiler ve arkadaş çevresi polis tarafından soruşturma kapsamına alındı. Tuncay'ın Bursa'da yaşayan ailesi Zonguldak'a gelerek oğullarının cenazesini defnetmek üzere Atatürk Devlet Hastanesi morgundan teslim aldı.

Olay şöyleydi;

Merkez İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak'ta meydana geldi. Apartman sakinleri binadan ağır koku gelmesi üzerine durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından İsmail Tuncay'ın (21) ikamet ettiği evin kapısında " Kimse sorumlu değildir, Bu evrende çok sıkıldım umarım başka evren vardır" şeklinde not buldu. Kapının kilitli olması üzerine İtfaiye kipleri eve balkondan girdi. Eve giren ekipler "Maddi sorunum hiç olmadı çok fazla para kazandım ama önemi yok" şeklinde yazılmış ikinci not ile karşılaştı. Ekipler yaptığı incelemede masa üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen İsmail Tuncay'ın 5 gün önce öldüğü tespit edildi. İntihar ettiği ileri sürülen İsmail Tuncay'ın cesedi otopsi için Atatürk Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

intihar-eden-gencin-evinde-uyusturucu-bulundu
İntihar eden gencin evinde uyuşturucu bulundu