Kimsenin kesin olarak tahmin edemediği o gün, dünyaya ilk gözümüzü açtığımızdan bu yana pek çok şey değişti. Önce konuşmayı, emeklemeyi yürümeyi öğrendik sonra da ayakta kalabilmeyi ve mecazen de olsa hala ayaklarımızın üzerinde durup, elimizden geleni kendimize göstermek adına çabalıyoruz. Buraya kadar gelen ve her saniye de devam eden uzun yolculukta sevdiklerimizle yürüyoruz. Bazen planlar yaparak bazen gelişi güzel ancak durmuyoruz. Yalnızca doğum günlerinde geri dönüp bakma, varlığımız için mutlu olma fırsatı buluyoruz. Bu düşünmek için fırsat bulduğumuz doğum günü zamanları bu yüzden fazlasıyla kıymetli. Sevdiklerimizin ki de keza öyle. Doğum gününün ana teması: eğlence, keyif, sevinç ve heyecan olmalıdır, o yüzden bu şekilde olmasını sağlamak adına sevdiklerimize en özel sürprizlerle gitmek isteriz. En özel, en yaratıcı, en sıra dışı ve keyifli Doğum Günü Hediyesi fikirleri için sizi en memnun edecek olan adres, bodo.com!

Doğum günü hediye tavsiyeleri

Doğum günleri çoğu insan tarafından farklı konseptler çerçevesinde kutlanıyor. Kimileri evde ailesiyle güzel bir akşam oturmasıyla kimileri ise arkadaşlarıyla dışarıda eğlence mekanlarında kutlamayı tercih ediyor. Bazıları ise bu günü fırsat bilerek yeni etkinliklere katılmak için ortam oluşturmak istiyor. bodo.com'da iseniz bu ortamı hem kendiniz hem de sevdikleriniz için sunacağınız bodo hediyelerle yaratabilirsiniz. Çünkü bodo, alışılmışın dışındaki deneyim hediyesi tarzıyla, gördüğünüz pek çok hediye mağazasından farklısını sunuyor. Eşiniz ya da sevgilinizle lezzetli saatler geçirebileceğiniz, ''Restoranlar'' kategorisi, arkadaşlarınızın içindeki sanatçıyı ortaya çıkaracak ''Sanat'' deneyimleri, sıcak yaz günlerinde gerçekleşecek yaş gününe serin bir ferahlık verecek ''Su Aktiviteleri'', Yalnızca incelerken bile maceradan maceraya sürükleneceğiniz, en sıra dışı doğum gününü geçirmenizi sağlayacak: ''Adrenalin'', ''Uçuşlar'', ''Aktivite'' deneyimleri. Tüm bunların dışında sayamadığımız, pek çok kategoriden onlarca keyifli deneyim bodo.com'da!

Doğum Günü Hediyesi ne alınır?

Size naçizane bir tavsiye sunmak isteriz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi bu deneyimleri dilerseniz doğum günü kutlaması olarak gerçekleştirmek için önceden sevdiklerinize sunun, isterseniz de kutlama sırasında hediye edin. Örneğin eşinizle romantik bir yaş günü için: ''SPA'da Romantik bir Akşam''. Patronunuza dinlenme fırsatı sunacağınız, ''Avrupa Yakasında Anti Stres Masajı''. En yakın dostunuza, hayalini kurduğu macera, ''Rüzgar Sörfü Deneme Dersi''. Kardeşinize hızlı bir macera, ''Karting''. Ablanıza ailecek keyfini yaşayabileceği, ''Aile için Ormanda At Gezisi''. Sevgilinizin, ilgi alanlarına yenisini ekleyebileceği, ''Online Karakalem Kursu''. Eğlencenin en sıra dışı adresi bodo.com!