CHP İl binasında yapılan bayramlaşma programına; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, İl Başkanı Devrim Dural, Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ve çok sayıda partili katıldı. 

CHP'de Zonguldak Belediyesi'ni almanın mutluluğu yaşanırken yüzler hep gülüyordu. 

Ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bütün halkımıza saygılar, sevgiler sunuyorum. Seçimlerde bize göstermiş oldukları ilgiden, alakadan, dolayı da kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de birlikte olacağımızı ve birlikte çalışmalarımız yürüteceğiz” dedi. 

ZOTEV 15'inci Olağan Genel Kurulu'nu yaptı: İşte yeni yönetim ZOTEV 15'inci Olağan Genel Kurulu'nu yaptı: İşte yeni yönetim

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,  “Bugün çok güzel bir gün. Hava çok güzel, bahar geldi, seçim geçti ve ailelerimizle, sevdiklerimizle birlikte kucaklaştığımız çok güzel bir bayram günü. Ramazan gerçekten de 11 ayın sultanıymış. Seçim sürecinde Ramazan hepimize güzel geldi. Ancak iftarlarda da vatandaşlarımızla bir araya gelmek için çok güzel bir sebep oldu. Ben tüm Zonguldak'a Ramazan bayramının tüm ülkemize bolluk bereket getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza selamlarımı gönderiyorum” dedi. 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, “Zonguldak halkımızın Ramazan bayramını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabii ki yerel seçimler anlamında hem mevsim itibariyle hem yerel seçimler itibariyle Zonguldak'ımıza da ülkemize de bahar geldiği kanaatindeyim. Bizler yerel yönetimde olan arkadaşlarımız, belediye başkanlarımızdan en alt kademedeki çalışanlarımıza varana kadar birlik beraberlik içinde Zonguldak Belediyesi'ni hep birlikte eski günlerine organize bir şekilde çalışma barışı içinde yeniden dizayn edeceğiz. Zonguldaklıların buna ihtiyacı var. Belediye çalışanlarımızın memurlarından işçilerine varana kadar mutluluk içinde, huzur içinde, barış içinde çalışacağız. Zonguldak'ı hep birlikte sırtlayacağız. Onun için güzel günler bizi bekliyor. Bugün bahar, yarın da yaz gelecek. Hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Muhabir: Öznur Güneş