CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Teşkilatı'nın bayramda kırsaldaki ziyaretlere hız vermesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kırsalda vatandaşların en çok hayat pahalılığı ve işsizlik gibi sorunları dile getirdiğini belirten Yavuzyılmaz "Cumhuriyet Halk Partisi şu anda tüm Türkiye'de ilgi odağı olmuş durumda, Çünkü çözümlerin adresi durumunda" dedi.

Köy ve beldelerde seferberlik ilan ettiklerini ifade eden Milletvekili Yavuzyılmaz, şöyle konuştu: "Örgütlerimizde birlikte sahada daha aktif bir şekilde kırsalda vatandaşlarımızda bir araya geliyoruz. Bayramın 1'inci gününde Kozlu ilçe örgütümüzle birlikte Kozlu'nun köylerinde bayramlaşmalar yaptık. Vatandaşlarımızla bir araya geldik ve 2. ve 3. günlerinde de merkez ilçe başkanımız, örgütümüz, gençlik kolları, il başkanımızla birlikte Karaman Beldemizde çalışmalar yaptık. Cenazelere katıldık, bayramlaşmalar yaptık ve bugün de Elvanpazarcık Beldemizde ve köylerinde çalışmamızı sürdüreceğiz. Köy ve beldeler noktasında bir seferberlik ilan ettik, bunun gereği olarak da vatandaşlarımızla kucaklaşmaya, Türkiye'deki ekonomik krize sebep olan AK Parti'nin yanlış uygulamalarını anlatmaya ve bu sorunların çözümsüz olmadığını, Cumhuriyet Halk Partisi'nin lokomotifi olduğu millet ittifakının iktidarında bu sorunların tümünü hep birlikte aşacağımızı, daha yaşanabilir bir Zonguldak'ta vatandaşlarımızın yüzünün güleceğini ifade ediyoruz. En büyük şikayet hayat pahalılığı ve gençler özellikle işsizlik şikayetiyle bize geliyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi şu anda tüm Türkiye'de ilgi odağı olmuş durumda, Çünkü çözümlerin adresi durumunda. Genel başkanımız bir birleştirici güç, altılı ittifak masasını birbirine olan bağlarını güçlendiren bir lider, biz de onun liderliği ile birlikte şu anda tüm Türkiye'de tüm milletvekilleriyle ve örgütümüzle birlikte çalışmalarımızı daha fazla iç içe olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz."