Zonguldak Kanal Z televizyonunda, Murat Altay'ın moderatörlüğünü yaptığı 'Zonguldak'ın Nabzı' programına konuk olan DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş'in canlı yayındaki küfürleri, Yeni Adım Gazetesi Yazarı Erhan Çakmak'ı da çileden çıkardı.

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş'in, canlı yayına girerken "Erhan Çakmak'ı da şey yapacaksın. Üçü de a... s... Zonguldak'ın" demiş, programın moderatörü Murat Altay ise pişmiş kelle gibi sırıtmakla yetinmişti. Fatih Keleş, haberin Pusula'da yayınlanmasının ardından özür dilemişti. Murat Altay'ın kendi yayın gurubundaki bir gazeteciyle ilgili sözlerle ilgili özür dilememesi ve hiçbir açıklama yapmaması olayın kasıtlı yapıldığı iddialarını güçlendirdi.
Erhan Çakmak, Yeni Adım Gazetesi'nde yayınlanan açıklamasında Murat Altay'ın bilinçli ve planlı şekilde bunu yaptığını iddia etti.
Erhan Çakmak'ın açıklaması şu şekilde;
"Yıllardır onur duyarak canlı programlar yaptığım ve ilimizin sorunlarını en üst düzeyde gündeme taşıdığım Kanal Z televizyonunda 30 Aralık 2021 tarihinde Murat Altay'ın sunuculuğunu yaptığı 'Zonguldak'ın Nabzı' isimli programda, reji görevlisinin yayına girildiği uyarısına rağmen, anılan kişiler tarafından bilinçli ve planlı bir şekilde adımdan küfürlü bir şekilde söz edilmiştir.
Kişilik haklarıma ağır saldırı nedeniyle program konuğu DEVA Parti İl Başkanı Fatih Keleş ve program sunucusu Murat Altay hakkında tüm yasal haklarımı kullanacağım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

kanal-zde-rezalet-il-baskani-canli-yayinda-kufur-etti
Kanal Z'de rezalet: İl Başkanı canlı yayında küfür etti
canli-yayinda-kufur-eden-il-baskani-ozur-diledi
Canlı Yayında küfür eden İl Başkanı özür diledi