Mücevher sektörüne 2004 yılından bu yana pırlanta tedarik eden ve pırlanta konusunda da sektörü bilgilendiren Blue Diamond 2014 yılından bu yana da kendi mağazalarını açarak günden güne ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaktadır. Pırlanta küpe ve daha binlerce çeşit değerli taş ürünlerini müşterileriyle buluşturan firma her geçen gün adını ülke dışında da duyurmaktadır.

Blue Diamond sadece bir pırlanta toptancısı olmanın yanında pırlanta üreticisi de. Türkiye'nin en geniş pırlanta stokuna sahip olan marka aynı zamanda Türkiye'nin en büyük pırlanta ihracatçısıdır. Merkezi İstanbul'da bulunan Blue Diamond firmasının ayrıca yurt dışında Dubai, Amsterdam ve New York gibi şehirlerde bulunan ofisleri aracılığıyla ve yurt dışındaki katıldığı tüm fuarlar sayesinde önemli miktarlarda değerli taş alım satımını gerçekleştirir.

Blue Diamond Pırlanta Kampanyası

Pırlanta kolye ve daha binlerce çeşit pırlanta ve değerli taş koleksiyonları sevgililer günü ve tüm diğer özel günleriniz için kampanya yapmaya devam ediyor. Blue Diamond https://www.bluediamond.com.tr/pirlanta-kolyeler adresindeki ışıltılı pırlanta fırsatları sizler İçin bin bir çeşit ürün modeli tasarlayarak karşınıza çıkmaya hazır.

Sevgililer Günü için yepyeni modellerini hazırlayan Blue Diamond tüm pırlanta yüzük, küpe, kolye ve bilekliklerde %50 ve %55 oranlarında indirim fırsatı sunuyor. Çoğunluğun tercih ettiği ve çok satan ürünlerden olan baget yüzükler de bu kampanyanın içinde yer alıyor. Aynı zamanda evlilik teklifi etmenin de tam zamanı. Tüm tek taş model yüzüklerde %55 lere varan indirimler oldukça cazip.

Pırlanta Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sevgililer gününden evlilik teklifine, anneler gününden doğum gününe varana kadar en değerli Ve vazgeçilmez hediyelerden biri olan pırlanta ürünler ışıl ışıl ve göz alıcı cazibesiyle hiç bir kadının hayır diyemeyeceği bir hediye konumundadır.

Pırlanta alırken bazı kriterlere dikkat edilmelidir. Bunlardan ilki pırlantanın kesimidir. İkincisi de karattır. Önemli kriterlerden bir diğeri de pırlantanın berraklığıdır. Bir diğer önemli özellikler ise pırlantanın rengi ve sertifikasıdır. https://www.bluediamond.com.tr/ sitesinden en güzel pırlanta modellerini inceleyerek en beğendiğiniz ve kampanyalı ürünlerden faydalanabilirsiniz. Blue Diamond ile kaliteli, özgün ve şık pırlanta koleksiyonlarından faydalanabilirsiniz.