Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan ilk ve tek kadın sualtı ressamı olan Figen Ramazanoğulları, Paris'te 15- 20 Şubat 2022 tarihleri arasında uluslararası resim sergisine katılarak eserlerini sergilemişti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Figen Ramazanoğulları'na tebrik ederek plaket takdim etti. Başarılı ile Çaycuma'nın da adını duyuran Figen Ramazanoğulları'nı teşekkür eden Başkan Kantarcı Kadınlar Gününde kadın ressamı onurlandırdı.

Aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde resim dersleri veren Ramazanoğulları; "Paris de iken Başkanım beni hiç yalnız bırakmadı. Sürekli telefon ile konuştuk. Sizlerin kalbi benimle attı orda ama inanın Türkiye'deki ressamların kalbi de bizimle de attı. Sergimiz çok ses getirdi. Başkanımızın bana vermiş olduğu desteği tüm sanat camiası biliyor. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza, zor zamanlarımda yanımda olan Halk Eğitim Müdürümüz Gökhan İncircioğlu'na ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız"diye konuştu.