Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası, tek liste ile kongreye giderek Kadir Habiboğlu 2'nci kez başkan seçildi. TTK Memurlar Lokali'nde yapılan kongreye çok sayıda davetli katıldı. Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun'un yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kongrede konuşan Başkan Habiboğlu "Kongre sonrası süreçte amacımız esnafımıza hizmet etmek ve Zonguldak'a katkı sunmak olacak. Bizler sizlere hizmet için varız. Dik durup dürüst ve doğru çalışmalar yapıp sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz. Esnafımızın sorunlarını çözme yolunda adım atan, esnaflarımızın yanında olan yöneticiler olduk. Sorun yaratan değil sorun çözen olduk. Hedefimiz ilk günkü sevdamız gibi çalışmak çalışmak çalışmak olacaktır. Hedefimiz sorun yaratan değil sorun çözen olacaktır" dedi.

Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası'nın yeni yönetimi şöyle: Berk Pak, Ali Alioğlu, Koray Sürmen, Sadettin Yıldız, Aydın Arıcı, Bülent Atalay.

Denetim Kurulu: Alperen Küçükali, Salim Genç, Bilal Aydın.