Hafta sonunu Bartın&8217;da katıldığı çeşitli açılış ve ziyaretlerle değerlendiren Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, eski terminalde hizmet veren otobüs işletmelerine ait servis araçlarının şoförlerini ziyaret etti. Şoförlerle kahvehanede buluşan Milletvekili Tunç, ziyarette yaptığı konuşmada; duble yollara dikkat çekerek, &8220;Ak Parti iktidarı olarak 7 yıldır, ülkemizin her vilayetini her alanda ileriye götürdük. En önemli hizmetlerimizden biri de şoför esnafımızın aracıyla çile çektiği yolları yapmak oldu&8221; dedi.


Çalışmaya devam edeceğiz


Tunç; &8220;KÖYDES projesiyle köy yollarımızı duble yollarla ilçe ve il yollarımızı yaparak sizlerin çok daha rahat ve güvenli bir seyahat etmenizi ve çalışmanızı sağladık. Daha yapacak çok işimiz var. Bundan sonra da hızımızı hiç kesmeden memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin kaynaklarını, milletimizin parasını yine milletimize aktarmak bizlerin görevidir. Geçmiş iktidarlar döneminde bu ülkenin kaynakları maalesef bir avuç azınlığa peşkeş çekilmişti. Şimdi ise milletimizin parası üretime, yatırma kaynak oluyor&8221; diye konuştu.


İcraatlarımız gölgelenemez

İcraatlarının gölgelenmek istendiğini kaydeden Milletvekili Yılmaz Tunç; &8220;Ak Parti&8217;nin yedi yıldır yaptığı budur. Eğitimde, sağlıkta, bayındırlıkta, adalette, emniyette, dış politikada sadece ve sadece hizmetin odağı olmuştur. Milletimiz de bu hizmetlere her seçimde onay vermiştir. Bu icraatları gölgelemek isteyen, ülkemizde siyasi kaos görüntüsü vererek iktidarın bir ucundan tutacağını zannedenlerin çabası boşunadır. Bu millet bir kere ısırıldığı yerden bir daha ısırılmak istemez&8221; şeklinde konuştu. Bartınlı şoförler, Milletvekili Yılmaz Tunç&8217;a ziyaretinden ve sorunlarını dinlediği için teşekkür etti. Tunç&8217;a şoförlere yaptığı ziyaret sırasında İl Başkanı Yakup Ulupınar eşlik etti.
Editör: Pusula Gazetesi