19-21 Ocak tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Zonguldaklı sporcular Elif Nas Bostancı 70 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz Çağrı Doğan ise +90 kiloda rakiplerini devirerek Türkiye şampiyonu oldu. Mersin'de gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Judo şampiyonasında elde ettikleri şampiyonluklarla Zonguldak'ın gurulu olan Elif Nas Bostancı ve Çağrı Doğan aynı zamanda Zonguldaklı sporcuların neler yapabileceğini de göstermiş oldular.

METİN AYDOĞAN VE METİNSÖNMEZ'İN ÖĞRENCİLERİ

Judo Başantrenörlükten Teknik Direktörlük görevine yükselen ve yıllarını Judo sporuna adamış olan Metin Aydoğan'ın yanı sıra İl Antrenörü Metin Sönmez himayesinde çalışan Elif Nas Bostancı ve Çağrı Doğan çalışmalarının meyvelerini Mersin'de toplamanın gururunu ve onurunu yaşadılar, yaşattılar.

ELİF VE ÇAĞRI MİLLİ TAKIMA GİDİYOR
Elif Nas Bostancı ve Çağrı Doğan Mersin'de elde ettikleri Türkiye şampiyonluğunun ardından 24 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek Milli takım kamplarına davet edildiler. Elif Nas Bostancı Trabzon, Çağrı Doğan ise Samsun'da Çarşamba günü Milli takım kampına katılacaklar.

METİN AYDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR
Teknik Direktör Metin Aydoğan başarılarından dolayı sporcuları Elif Nas Bastancı ve Çağrı Doğan'ı kutladı. Aydoğan "Sporcularımızın elde ettiği bu başarıların devamı gelecek. Uzun süredir ciddi ve disiplinli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu başarılarımızı ileriye taşıyacağız. Elif ve Çağrı bu başarılarından dolayı Trabzon ve Samsun'da yapılacak Milli takım kamplarına gidecekler. Sporcularımın Uluslar arası şampiyonalarda da başarı elde edeceklerine inanıyorum. Bu başarıların gelmesi kolay olmadı. Bizlere bu süre içinde destek veren Judo İl Temsilcisi Kemal Çebi'ye ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Hakan Yüksel'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi