Makedonya'da bir operasyonda ele geçirilen suikast listesinde, Doğu Perinçek, Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Metin Külünk gibi siyasilerin isimleri yer alıyor. Suikast listesinde yer alanlar arasında Zonguldaklı ünlü Gazeteci Cem Küçük de bulunuyor.

Balkan ülkelerinde yapılan operasyonarda Türkiye'de üst düzey siyasetçi ve bürokratlara yönelik suikast listeleri çıkmaya devam ediyor.
Akit TV'de yayınlanan habere göre, Makedonya'da düzenlenen bir operasyonda, Türkiye'ye suikast için gelmeyi planlayan teröristler yakalandı. Yakalanan teröristlerin üzerinden içerisinde siyasi ve gazetecilerin bulunduğu bir suikast listesi ele geçirildi.
İŞTE HEDEFTEKİ İSİMLER
Suikast listesinde Doğu Perinçek, Süleyman Soylu, Berat Albayrak ve Metin Külünk ismi geçen siyasilerden bazıları. Cem Küçük, Adnan Zentürk, Fatih Tezcan'da listede yer alan gazetecilerden. Star Yazarı Ardan Zentürk'ün geçenlerde telefonuna program atılarak bütün hesapları ele geçirildi.
CUMHURBAŞKANI'NA SUİKAST PLANI ÇIKMIŞTI
Geçtiğimiz Günlerde Yunanistan'da DHKP-C'nin 9 üyesi yakalandı. Yakanlanan teröristler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunu hedef almayı planlıyorladı.

Editör: Pusula Gazetesi