Doğal güzellikleri masallara ilham kaynağı olan ve turistlere sunduğu eğlence alternatifleri ile dünya genelinde en çok tercih edilen tatil merkezleri arasında yer alan Kıbrıs; konforlu Kıbrıs otellerive uygun Kıbrıs otel fiyatları ile göz doldurmaya devam ediyor. Tatil yapmak isteyen binlerce turist Kıbrıs tatil fırsatları arasından dilediklerini seçerek bu eşsiz adaya adım atabiliyor. Üstelik TC vatandaşlarından vize ya da pasaport talep edilmemesi sadece Kıbrıs uçak bileti alınarak benzersiz bir tatil deneyimi yaşamayı mümkün hale getiriyor. Yurt dışı tatilleri öncesi yaşanan vize ve pasaport stresinden de böylelikle uzak kalınıyor. Ulaşması kolay unutması ise çok zor olan Kıbrıs balayı çiftleri için de reddedilemez tatil olanakları sunuyor. Balayı otelleri tarafından sergilenen kusursuz hizmet anlayışı, birçok aktivite seçeneğinin olması, Kıbrıs'ın yöresel tatları gibi birçok avantaj yeni çiftleri memnun etmeye yetiyor.

En Güzel Tatilinizi Ertelemeyin

Kıbrıs turları en güzel tatil fırsatınızı ertelememeniz için size büyük fırsatlar sunar. Başta Girne otelleri olmak üzere adı konfor ve lüksle özdeşleşen Kıbrıs otellerinde konaklamanın keyfini yaşayabilir, Kıbrıs'ın tarihi eserlerini görebilir, masmavi denizinin keyfini çıkarabilir ve elbette Kıbrıs'a özgü muhteşem tatları tatma fırsatını siz de yakalayabilirsiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla ya da ailenizle huzurlu, keyifli ve kesinlikle çok eğlenceli bir tatil yaşamak isterseniz bu adada tüm beklentilerinizin karşılanacağından emin olabilirsiniz. Gün boyu sonsuz denize açılabilir, su altı batıklarına dalış turlarına katılabilir, adayı bisiklet sürerek keşfedebilir ve hatta doğa yürüyüşlerine katılabilirsiniz.

Unutulamayacak Bir Güzellik

Kıbrıs doğasıyla ve sahip olduğu tüm özelliklerle unutulmaz bir güzellik vadetmektedir. Aktivite çeşitliliğinin yanı sıra ev sahipliği yaptığı geçmiş medeniyetlerin parmak izleri binlerce turisti etkisi altına alır. Salamis Harabeleri, katedraller, camiler, batık müzeleri ve yakın geçmişin tortusunu barındıran Kapalı Maraş mistik bir tatil beklentisi olanların beğenisini kazanır. Yılın farklı dönemlerinde gerçekleşen festivaller ise turistlere bambaşka bir eğlence alternatifi sunar. Zeytin, turunçgil ve hatta klasik müzik festivaline katılarak farklı kültürlere tanıklık etmek isteyen kişiler için Kıbrıs kültürel bir şölen sunar.

Editör: Pusula Gazetesi