Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner ve okul yönetimi Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Gülek Sayın´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner, Meslek Yüksek Okul olarak ülke genelinde 600 okul içinde Dünya Bankası Destekli olan 30 okuldan biri olduklarını belirtti. Bölgenin sanayi kenti olması dolayısıyla okul bünyesinde teknik bölümlerin ağırlıklı olduğunu belirten Güner, &[#]8220;Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu ülke genelinde 600 okul arasında Dünya Bankası Destekli olan 30 okuldan birisidir. Bölgemizin sanayi kenti olması dolayısıyla okulumuzda teknik bölümler ağırlılık olarak eğitim ve öğretim vermekteyiz&[#]8221; dedi.
Alaplı İlçesi Emniyet Müdürü Gülek Sayın da, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner ve okul yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kars ve Sakarya´da üniversite bünyesindeki Özel Güvenlik Meslek Yüksek Okulu programlarının açıldığını belirten Sayın, &[#]8221;Ülkemizde kamu kurum ve kuruluşlarda güvenlik hizmetleri özelleşmiş durumda, üniversite mezunu güvenlik personelinin yetişmesi noktasında ülkemizin çeşitli üniversitelerin bünyesinde Özel Güvenlik Meslek Yüksek Okulları programı açılıyor. Neden bu programlar Meslek Yüksek Okulumuz bünyesinde açılmasın&[#]8221; dedi.
Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner de, İlçe Emniyet Müdürü Gülek Sayın´ın bu önerisini dikkate alacaklarını Üniversitesi Rektörü ile bu öneri hakkında ve programın yapılması için alt yapı olarak neler yapılabilir noktasında fikir alışverişinde bulunacaklarını dile getirdi.
Editör: Pusula Gazetesi