Tuna Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Sevtap Erten, Novartis ilaç firmasının düzenlediği "Görmek Önemlidir" isimli fotoğraf yarışmasında Bartın&8217;ı temsil etti. Doktor Erten&8217;in fotoğrafı mansiyon ödülüne layık görülen fotoğraflar arasında yer aldı. Jürinin 14 ödülünden 6&8217;sını Adana ve Mersin&8217;deki doktorlar aldı. Türkiye genelinde düzenlenen "Görmek Önemlidir" fotoğraf yarışmasına 243 doktor 556 eseri ile katıldı.



Jüride Ara Güler&8217;de vardı



Prof. Dr. Sabit Kalfagil, İzzet Keribar, Yusuf Tuvi, İbrahim Zaman ve ünlü fotoğrafçı Ara Güler&8217;den oluşan Türkiye&8217;nin en önemli sanatçılarının jüri üyeliği yaptığı yarışmada, ön elemelerin ardından dereceye giren eserler çekim özellikleri, görselliği ve "görmek önemlidir" temasına uygun olup olmadıklarına bakılarak değerlendirildi. Sağlık Çalışanları Kategorisinde Dr. Dilek Kanmaz (Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ), Dr. Turhan Keskin (Nazilli Devlet Hastanesi ) ve Dr. Bahar Ulubaş (Mersin Üniversitesi Tıp Fak. Göğüs Hastalıkları ABD) ödülün sahibi oldu.



10 doktor mansiyon aldı


Mansiyonlar ise Dr. Tuğrul Tunca (Adana İl Sağlık Müdürlüğü Karaisalı Merkez Aile Hekimi), Dr. Ali Fuat Yapar (Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi), Dr. Sezgin Güvel (Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Üroloji Bölümü), Dr. Ebru Ersoy (Dr.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi), Dr. İsmail Ertin (Kuyucak Sağlık Ocağı Aydın), Dr. Sevtap Erten (Bartın Tuna Aile Sağlığı Merkezi), Dr. Didem Yenmez (Mezitli Nazif Çolak Sağlık Ocağı), Dr. Ahmet Yenmez (Mezitli Nazif Çolak Sağlık Ocağı), Dr. Baykal Tülek (Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları AD) ve Dr. Hüseyin Ali Dönmez (Niğde Devlet Hastanesi) paylaştı. İzzet Keribar Özel Ödülü&8217;ne ise Haseki Hastanesi Topçular Semt Polikliniğinden Dr. Cihat Ak layık görüldü. Adana İl Sağlık Müdürlüğü Karaisalı Merkez Aile Hekimi Dr. Tuğrul Tunca&8217;nın &8220;Türkiye&8217;de Alman İzleri&8221; yarışmasında 2 eseri de sergilenmeye layık görüldü.
Editör: Pusula Gazetesi