Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası” dolayısıyla Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün'ü makamında ziyaret ettiler.

AYGÜN: "HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün, " Kızılay Haftası’nda bizleri unutmadıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Zaten bizi, kendileri hiçbir zaman unutmuyor. Başka konularda da iç içe çalışıyoruz. Sahalarda da yine hep beraberiz. Türk Kızılayı olarak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi mitinglerinde bir ay boyunca yine beraberdik. Çadırımızı kurduk, hizmet ettik, yemek dağıttık. Çok güzel birliktelik anılarımız oldu. Hiç unutamadığım bir anı da gecenin 02.00’si olmasına rağmen müthiş bir yağan yağmurun altında ninelerimiz, teyzelerimiz o anıtın önünde bayrağı indirmeden saatlerce orada beklediler. Bizim gözlerimizi yaşartmışlardır. Biz onları sadece uzaktan seyrettik. Hepsinden Allah razı olsun. Türkiye'nin başına Allah'ım daha böyle bir felaket vermesin" şeklinde konuştu.

KARADUMAN: “İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA İLK KIZILAY'I GÖRÜYORUZ”

Türk Kızılayı’na yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle teşekkür eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, "Kızılay çok önemli bir kuruluştur. Hem Türkiye'de, hem dünyada hem de Zonguldak'ta olmak üzere birçok ihtiyaç yardım sahiplerine bir afet durumunda ilk yanlarında Kızılay'ı görüyoruz. Yardım elini herkese uzatan Kızılay'ımızı çok önemsiyoruz. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yaklaşık bir aylık demokrasi nöbetlerinde Kızılay çadırlarımız ilk günden son güne kadar bizzat başkanımız ve yönetimimiz ve yönetim kurulu üyelerinin de eşliğiyle birlikte Kızılay'a gönül veren, gönüllülerle meydanı bırakmayarak demokrasi nöbetlerini sonuna kadar sürdürdük. Bu anlamda şahsım ve teşkilatım olarak, Kızılay Başkanımıza ve Kızılay'a gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kızılay ile değişik programlarda da bir araya geliyoruz. İhtiyaç sahipleri olsun hem de ihtiyacı olanlara el uzatmaları, toplumun sesi olarak, toplumun sorumluluğu olarak bunları yerine getirmeleri gerçekten önemli. Yapmış oldukları çalışmalar için kendilerini kutluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi