Kulüp Başkanı Serem Mantarlı, Çaycuma spor Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, teknik direktör Bankoğlu ile 1 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi.

Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Mantarlı; “ İnşallah her iki taraf için de güzel şeylerin yaşanacağı bir yıl olur. Serkan hocayla önceki yıllarda çalışmış olmanın avantajı ile bu yıl için kendisi ile görüşmüştüm. Serkan Hocamızın bize gösterdiği ilgi, Çaycuma spora olan sevgisi, hem de hocanın gerçekten bizi istemesi bu birlikteliği doğurdu" dedi. Başkan Mantarlı, başarılara imza atacaklarını düşündüğünü ifade ederek, şunları kaydetti; “Bu sene çok farklı bir Çaycuma spor izleyeceksiniz. Koşan, mücadele eden, kazanma hırsı çok fazla bir takım izleyeceksiniz. Çaycuma spora gelecek teknik direktör, bu aileden biriymiş gibi davranacak, hem Çaycuma spor ’un şartlarına uyacak hem de kendisini bu memleketin çocuğu gibi hissedecek, bu sebeple tercihimiz Serkan hocadan yana oldu. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Teknik direktör Bankoğlu ise Çaycuma spora geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada çok güzel işler yapacağımıza, kendime ve ekibime de güveniyorum. Başkanımın dediği gibi daha önce de Çaycuma sporu çalıştırmıştım, takımın yapısını biliyorum şehrin Futbol tutkusunu biliyorum, Başkanla birkaç kez görüşmelerimiz olmuştu ama nasip bugüne oldu. Çok güzel işler yapacağımız için bugün buradayım" diye konuştu. Çaycuma spor kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Başkan Serem Mantarlı, yönetim kurulu üyeleri; Sercan Durası, Onur Çavuşoğlu, Özkan Miyanyedi, Tahsin Kahraman, Göksel Güneş katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi