Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma Selüloz İş Şube Başkanı İlhan Aktaş, Çaycuma İşi Emeklileri Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Çaycuma Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam, Çaycuma Nakliyat Koop. Başkanı Yüksel Arslan ve Kızılay Şube Temsilcisi Cem Baruönü yeni göreve başlayan ile Emniyet Müdürü Mehmet Çelik´i ziyaret ettiler.


Çaycuma´da bulunan sivil toplum örgütleri olarak her zaman emniyete katkı vereceklerini söyleyen Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir; "İlçemiz her geçen gün büyüyüp gelişmekte. Biri Filyos Vadi Projesi, diğeri gözümüzün nuru Meslek Yüksek Okulumuz olmak üzere iki önemli unsurumuz var. Çaycuma Zonguldak´ın en iyi ilçelerden bir tanesi. Fakat en iyi ilçe olması sorun yaşanmıyor anlamına gelmiyor. Bu görevde sizin gibi kolluk kuvvetlerine düşüyor. Sizin mücadelenizde sivil toplum kuruluşları olarak yanınızdayız. İlçemizde kaldığınız sürece başarılı çalışmalarınızı destekliyoruz" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Mehmet Çelik ise sivil toplum kuruluşlarının emniyetle iç içe olmasının sevin-dirici olduğunu söyleyerek; "Tek amacımız vatan-daşın güvende olması. Bunu sağlamak için polis halk ilişkisi çok önemli. İncelediğim kadarıyla Çaycuma´da çok büyük asayiş olayları yok. Hırsızlık biraz fazla bunu engellemek içinde çeşitli tedbirler alacağız" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi