Çelik´e yeni görevinde başarılar dileyen Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; " Zonguldak´ın nüfus ve sanayi bakımından en hareketli ilçesi olan Çaycuma´da görev yapmanın zorluğunu daha önceden biliyorsunuzdur. Görevinizi layıkıyla yerine getireceğinize eminiz. Emniyet Teşkilatı ülkenin en önde gelen kolluk kuvvetlerindendir. Teşkilat Çaycuma´da sorunları bizden daha iyi biliyor. Çözmek için de en iyi şekilde mücadele edecektir. Bizler iktidar partisinin yönetim kurulu üyeleri olarak emniyet teşkilatının her zaman yanındayız. Sizinle beraber güzel bir dönem geçireceğiz. Önceki emniyet müdürümüz çok sevilmişti. İnşallah sizde halkımızla kaynaşacaksınız. İlçemizde kazasız belasız görev yapmanızı temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.


İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çelik ise Çaycuma´yı tanımaya çalıştığını belirterek, "Emniyet birimlerini, halkı ve umuma açık yerleri tanımaya çalışıyorum. Bizim için en önemlisi işimizi en iyi şekilde yapmak olacaktır. Vatandaşlardan gelen ihbar ve şikâyetler doğrultusunda önlem ve tedbirleri almak bizim öncelikli görevlerimiz arasındır" dedi.


Çelik ayrıca aslen Batmanlı olup Diyarbakır´ın Bismil İlçesi&[#]8217;nden atandığını evli ve iki çocuk sahibi olduğunu söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi