Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar’ın başkanlığında gerçekleşen seçimde Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç ve Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ersoy Salman aday oldu. 6 bileşen sendika temsilcisinin oy kullandığı seçim sonucunda Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, olurken Tunç, seçimin ardından bir teşekkür konuşması yaparak şunları söyledi; “Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği seçimi sonucunda beni Başkanlığa layık gören bütün sendika başkanlarıma ve demokratik bir şekilde aday olan Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanımız sevgili Ersoy Salman kardeşime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her zamanki bilge kişiliği ile bu seçimin en güzel şekilde gerçekleşmesini sağlayan kadim dostum, Memur-Sen İl Başkanımız Sayın Kamuran Aşkar’a, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanımız Sayın Sadettin Dede'ye ve Bem-Bir-Sen İl Başkanımız Sayın Veysel Özkan’a ve Eğitim-Bir-Sen ilçe eski Başkanımız Sayın İhsan Günay’a çok teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren Memur-Sen adına Çaycuma’da yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönemde Çaycuma’daki Memur-Sen’e bağlı bütün sendikalarımızla koordineli bir şekilde ve daha çok bir araya gelerek “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye” ve 1 milyon üye hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu sevdaya gönül veren bütün arkadaşlarımı, kardeşlerimi Memur-Sen çatısı altında toplanmaya ve büyük Türkiye davasının büyüme çıtasını hep beraber daha yüksek zirvelere çıkarmaya davet ediyorum.

Bu sonucun başta büyük Memur-Sen ailesi olmak üzere Çaycuma’mıza, Zonguldak’ımıza ve bütün milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bize verilen bu ulvi görevde yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Seçimlerde Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Sadettin Dede, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Veysel Özkan ve Eğitim-Bir-Sen eski İlçe Başkanı İhsan Günay da hazır bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi