Edinilen bilgiye göre, ilçede faaliyet gösteren Ereğli Gemi İnşaa Sanayii´nde yaklaşık 2 aydır çalışan Hikmet Tetin, çalıştığı esnada elektrik akımına kapıldı. Bir anda yere yığılan Tekin´e ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı. Olayın ardından ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tekin´e, ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hikmet Tekin, Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayı öğrenerek hastaneye akın eden Hikmet Tekin´in yakınları sinir krizleri geçirirken, Hikmet Tekin´in kardeşi, "Canım ağabeyim bizi bırakıp nereye gittin? Benim yeğenlerime ben ne diyeceğim" diyerek feryat etti. Kızı ile hastaneye gelen Hikmet Tekin´in eşi, acı haberi öğrenince feryat etmeye başladı. Annesinin ağladığını gören Hikmet Tekin´in küçük kızı da annesi ile birlikte ağlamaya başladı. Hastaneye gelen vatandaşlar da küçük kızın ve annesinin ağladığını görünce gözyaşlarını tutamadı.
Elektrik çarpması sonucu ölen Hikmet Tekin´in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi