Spor Toto 3. Lig’de ikinci devrenin hazırlıklarına hafta başlayan Zonguldak Kömürspor’da takımın hücum hattındaki iki önemli silahı Okan Eken ve Emrah Ergür, Pusula Gazetesi Spor Müdürü Suat Özger’in sorularını yanıtladı. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyon olan kadroda yer alan başarılı isimler, sezon sonunda ikinci kupayı Zonguldak’a getireceklerine inançları tam. 22 yaşındaki forvet oyuncusu Okan, ligde ve kupada attığı 8 golle takımının başarısına önemli katkı sağladı.

CAHİT HOCAMI MAHCUP ETMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

Sezonun ilk yarısındaki mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarını kutlayan golcü oyuncu Okan Eken, “Sezon başından beri verdiğimiz mücadeleyle takımı iyi yerlere getirdik. Takım arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum. Şuan Ligde üçüncü sıradayız liderle iki puan fark var aramızda. İkinci yarıyı zirvede bitirmek istiyoruz. İlk yarı attığım golün fazlasını atacağım.Allah yardım ederse Zonguldakspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Takımda arkadaşlık dostluk üst düzeyde. Kimsenin kimse karşı kötü bir art niyeti yok. Herkes birbiriyle arkadaş kardeş gibi. Takımda ağabeylerimizin bize karşı çok iyi yaklaşımları var, buda sahaya yansıyor. Cahit hocam bu sene bana güven verdi, çok üstüme düştü. Bende onu mahcup etmediğime düşünüyorum. İnşallah böyle devam edecek.”

ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ

İlk devreyi hedefledikleri puanın altında bitirdiklerine değinen ofansif orta saha oyuncusu Emrah Ergür, “İlk yarıda hedeflediğimiz puanın altında bitirdik. 37-38 puan hedefimiz vardı. Devreyi 32 puanla üçüncü sırada tamamladık halen Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz.

İkinci yarı öncesi 40 günlük bir süremiz var. İyi hazırlanıp tekrardan bu şehre Şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Aramıza yeni transfer Emrah Bedir’in katılmasıyla daha da güçlendik, ikinci yarıda önemli katkı yapacağını tahmin ediyoruz. Gençlerle tecrübeli oyunlar arasında güzel bir uyum var. Geçen sezon Şampiyonluğun kazanılmasında da takım içindeki birlik ve beraberliğe bağlıydı. Bu senede aynı uyum içerisinde devam ediyoruz. Önceki sezon Kilimli Belediyespor’dan geldiğim Zonguldak Kömürspor’da başarılı bir dönem geçiriyoruz.

Şampiyonlukta katkı sağladığımı düşünüyorum. Biraz gol eksiğim var, bakıldığında liglerde baya gol atmış futbolcuyum. İlk yarıda sadece bir gol atabildim, bu eksiğimi giderip takıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum.”


2 OCAK’TA ANTALYA’DA KAMPA GİRİYORUZ

Zonguldak Kömürspor ikinci etap Kamp çalışmaları için 2 Ocak tarihinde Antalya’ya gidecek. Salı günü Zonguldak’ta yapılacak olan son çalışmanın ardından 2 gün Yılbaşı iznine çıkacak olan ekip ardından Antalya’da toplanacak.

Editör: Pusula Gazetesi