Dereceye giren öğrenciler; bisiklet, tablet bilgisayar ve oyuncaklar kazanırken, öğretmenleri de plaket ve altın ile ödüllendirildi.

Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve davetlilerin katıldığı törende, Fatih Koleji Müzik Grubu birbirinden güzel yerli ve yabancı parçaları seslendirdikten sonra, sanat ekibi de misafirlere konser verdi.

Fatih Koleji Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, törende yaptığı konuşmada, &[#]8220;Okul olarak 21&[#]8217;inci yüzyılın Türkiye&[#]8217;sini inşa etmek üzere 1983 yılında çıktığımız yolda ilk günkü heyecan, aşk şevk ve idealimizle yürümeye devam ediyor, ülkemizi ve Zonguldak&[#]8217;ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Artık geleneksel hale getirdiğimiz 100 Temel Eser, İMATO ve BİLGİYAP gibi yarışmalarımızla organizasyon yapma sorumluluğunu yaşıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki yarının Türkiye&[#]8217;sine dünya çapında bilim, spor ve sanat alanlarında büyük organizasyonlar yapabilecek vizyon sahibi bir nesil gerekiyor. Bu gecenin konsepti, bilimin ödüllendirilmesi ve sanatın sergilenmesi de aslında yetiştirmeyi hedef edindiğimiz neslin özelliklerini yansıtıyor. Organizasyonlara katılan, derece alan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum&[#]8221; dedi.

100 Temel Eser Yarışması&[#]8217;nda altın madalya alan okullar: Mimar Sinan Ortaokulu, Bahçelievler İlkokulu.

Anasınıfları BİLGİYAP&[#]8217;ta altın madalya alan öğrenciler: Ceylin Su Gencer, Ömer Yusuf Kuyulu, İsmail Karaoğlu.

İMATO&[#]8217;da altın madalya alan öğrenciler: Yiğit Kaçmaz, Tuncay Baştürk, Ilgaz Kalaycı, Züleyha Koca, Bekir Taha Kara, Neslihan Düzlü.
Editör: Pusula Gazetesi