Devrek Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Semerci, yerel seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Semerci, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretlerine Başkan Semerci’nin yanı sıra eşi Gönül Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu ve yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Terzi ve yönetimi, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları da katıldı.

Yenimahalle’de esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Semerci, esnaftan büyük ilgi gördü. Tek tek işyerlerini dolaşan ve esnafa “hayırlı işler” dileyen Belediye Başkanı Mustafa Semerci, esnafla sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi. 30 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Başkan Semerci, esnafın her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

“Destek sizden, hizmet bizden” diyen Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci sözlerini şöyle sürdürdü:

“Halka hizmet, Hakka hizmet düsturu ile çalışıyoruz. İlçemizde ilkleri, daha önce yapılamayanları yaptık. 5 yıl daha ilçemize, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Yeni projelerimizin hayata geçmesi, istikrarın sürmesi ve yatırımların artarak devam etmesi için 30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Halkımızdan aldığımız güç, iktidar desteğiyle şehrimizde çok güzel işler yapacağız. Yaptıklarımız ortada, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.”

İlçede yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren Yenimahalle esnafı da, “Başkanımız 3 yılda ilçemizde önemli hizmetlere imza attı. Yaptığı hizmetlerle ilçemizin çehresini değiştirdi. Bu başarılı çalışmalarının devam etmesi, yatırımların artarak sürmesi için kendisine tam destek vereceğiz” dediler
Editör: Pusula Gazetesi