Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Songül Malkoç, beraberinde CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve bir grup partili ile birlikte seçim çalışmalarını Devrek kapalı pazar alanını civarında sürdürdü.

Pazarcı kadınları ziyaret eden Malkoç&[#]8217;a hemcinsi pazarcı kadınlar da yakın bir ilgi göstererek, bir kadın olarak aday olmasından duydukları mutluluğu kendisiyle paylaştılar.

Malkoç, köyden gelip bağ ve bahçelerinde yetiştirdikleri doğal ürünleri Devrek halkına sunan pazarcıların daha iyi ve güzel şartlarda satışlarını yapabilmeleri için onlara her türlü desteği vereceğini söyledi.

Pazarcı kadınların yanından ayrılan Malkoç, bu defa aynı alanda ticari faaliyetlerini sürdüren balık pazarını ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.

Balıkçı esnaflarının tezgahlarını tek tek ziyaret edip balıkçı esnafı ile sohbet eden ve seçimlerde destek isteyen Malkoç, Devrek kapalı pazar alanına yapmayı düşündüğü modern pazaryeri ile balıkçı esnafının da modern ve kalıcı bir yere sahip olacağının müjdesini kendilerine verdi.

Başkan Adayı Malkoç, esnaf ziyaretlerinin yanında sokakta da Devrekli vatandaşlarla merhabalaşıp seçimlerde destek ve oy istedi.

Vatandaşlar da, Malkoç ile ayaküstü samimi sohbetler yaparak, kendisinin aday olmasına çok sevindiklerini ve destek vereceklerini ifade ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi