Özdemir’i tanıtmak amacıyla düzenlenen toplantıya; “Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Çaycuma AK Parti İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, Ak Parti Nebioğlu Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Ermiş, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, yeni belde başkanın hayırlı olmasını dileyerek, “Mayıs ayında CHP’den istifa edip bir süre bekledim. Bu zaman zarfında kamuoyu yoklamalarında belde halkımın beni Ak Parti cephesinde görmek istediklerini tespit etti. Siyasetime AK Parti’den devam ediyorum. Nebioğlu benimle AK Partili bir Belediye Başkanı kazandı. Bu gelişme halkımın gözlerinin içini güldürdü. Bu geçiş ile toplumsal bir uzlaşma sağladık. İlçe Başkanımız ile Ankara’ya yaptığımız gezilerde Nebioğlu için önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Beldemizin gölet planlama ihalesine katkı sözü aldık. Yine aynı meclis ziyaretimizde kanalizasyon inşaatı müjdesini de duyduk. Nebioğlu’na uzun zamandır yapılmasını istediğim tarım lisesi konusunda da ısrarcı olduk. Zonguldak Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar beldemize yapılmasını istediğimiz tarım lisesi ve ya çok programlı lise konusunda bakanlığa baskıda bulunduğunu bizlere ifade etti. Bu gelişmeler beldemiz için oldukça önemli. Biz bir aileyiz. Birlik beraberlik çerisinde siyasetimizi yürüteceğiz. Kısa süre önce Özkan Ertuğrul’a bizimle olduğu onunla çalışmaktan memnun olacağımızı ifade ettim. Kendisini çok seviyoruz. Fakat o siyasette yıprandığını ve yorulduğunu ifade ederek istifasını sundu. Bu gün burada yeni Belde Başkanımızı kamuoyuna tanıtıyoruz. Daha önce siyasetle hiçbir ilgisi olmayan fakat son derece dürüst ve çalışkan bir esnafımız olan Mevlüt Özdemir, AK Parti siyaseti ile Nebioğlu Beldesi’nde hizmet verecek. Nebioğlu’nda ileri gelen esnafların, artık siyasette taşın altına ellerini koyma zamanı geldi” dedi.

AK Parti’den Nebioğlu Belediye başkanı aday adayı olduğunu söyleyen Kenan Ermiş, “Nebioğlu’nda eksiğimiz çok. Bunun için çalışmak istiyorum ve Nebioğlu’nda Belediye başkanlığı için aday adaylığımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

Çiçeği burnunda Belde Başkanı Mevlüt Özdemir, “Öncelikle beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederim. Siyaseti AK Parti ile daha çok seveceğim. Nebioğlu Beldesi için siyasi cephemde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağım” dedi.

Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Emeksiz ise, “ AK Parti belediyecilik anlayışı ile altı beldemizde AK Parti bayrağını dalgalandırıyoruz. Bu tarihi bir tablo. Böylesine tarihi bir tabloya ilçe başkanlığını yürüttüğüm dönemde şahit olmak beni son derece mutlu ediyor. 30 Mart seçimlerine az kaldı. Teşkilat olarak seçimlere tam teşekküllü hazırız. Sonuna kadar siyasetimizin arkasındayız” diye konuştu.Toplantı sonunda Mevlüt Özdemir tebrikleri kabul etti.
Editör: Pusula Gazetesi