Milletvekili Toptan’ın Belediye Başkanı Çimenoğlu’nu ziyaretinde; AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partili Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Güncel siyasi gelişmeler, yerel ve bölgesel sorunlar ile çözümleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Milletvekili Köksal Toptan ve beraberindeki heyet, Fatih Mahallesi Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, köprünün yapımına katkılarından dolayı Milletvekili Köksal Toptan’a bir kez daha teşekkür ederek, köprünün hizmete girmesiyle birlikte ilçenin önemli bir sorununun da çözüme kavuşmuş olacağını vurguladı. Devam eden köprü inşaatıyla ilgili olarak Milletvekili Toptan’a bilgi veren Belediye Başkanı Çimenoğlu, “Alaplı’da çok sayıda köyün ulaşımını da kolaylaştıracak olan bu köprü, şehir merkezinin trafik akışını da rahatlatacaktır” dedi.

Alaplı Deresi’nin de ıslah edilmesi gerektiğini belirten Başkan Çimenoğlu, bu konuda da Toptan’dan destek istedi. Milletvekili Toptan da, yıllardan beri talep edilen bu köprünün Alaplı’ya kazandırılmasından mutlu olduğunu ifade ederek, “Seçim bölgemizdeki sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu köprünün de yapılması gerekiyordu ve yapıldı. Şimdiden Alaplı’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu arada, bir grup mahalle sakini kadın, Milletvekili Köksal Toptan’ı mahallelerinin girişinde karşılayarak teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi