Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan&[#]8217;a da ziyarette bulunan Acar, kurumun çoğunlukla emeklilere hizmet verdiği ifade etti. Acar, &[#]8220;Hafta boyunca sosyal güvenlik bilincinin aşılanmasına çalışıyoruz. Vatandaşın her yaşında yanında olan bir kurumuz. Emeklilik öncesinde olduğu gibi emeklilik sonrasında da vatandaşlarımızın yanındayız. Maaş bağlama dışında sosyal güvenlikle ilgili tüm işlemleri Çaycuma&[#]8217;da yapıyoruz&[#]8221; dedi.

Kurumla ilgili her konuda emekli vatandaşlara yardımcı olacaklarını söyleyen Acar, Çaycuma Şubesi olarak en iyi şekilde hizmet verme amacında olduklarını vurguladı.

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan ise, Sosyal Güvenlik Kurumu&[#]8217;nun emeklilere sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek, son dönemde emekliler için yapılan hizmetlerin ve özellikle Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan hizmetlerin hız ve kalitesinden memnun olduklarını, bu hizmetlerin devamını beklediklerini ifade etti.

Gazetemiz Çaycuma Temsilciliği&[#]8217;ne de ziyaret gerçekleştiren Acar, basın olarak kuruma verdikleri desteklerden dolayı Çaycuma Temsilcisi Yeliz Alagöz&[#]8217;e teşekkür etti.

Çaycuma esnafını da tek tek dolaşarak karanfil veren SGK personeli, hafta sonuna kadar ziyaretlerin süreciğini belirtti.

Ayrıca çarşı merkezinde, kurum tarafından açılan stant da vatandaşlara sosyal güvenliğin önemini anlatan broşürler dağıtıldı.
Editör: Pusula Gazetesi