CHP Devrek İlçe Başkanlığı&[#]8217;nda, Çaydeğirmeni Belde Başkanlığı&[#]8217;na yeni atanan Yılmaz Kalıncı için bir tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya, CHP İl Başkanı Halil Furat ve Yönetim Kurulu üyeleri ile CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, &[#]8220;Çaydeğirmeni beldemizde Belde Başkalığı&[#]8217;nda bir görev değişikliğine gittik. Eski Belde Başkanımız Aydoğan Yılmaz, işlerinin yoğunluğu dolayısıyla müsaadesini istedi. Ben kendilerine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız görevine yine Belde Başkan Yardımcısı olarak devam edecek. Yeni Belde Başkanımız ise, Yılmaz Kalıncı arkadaşımız ve göreve o devam edecek. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Bundan sonra hep beraber çalışacağız&[#]8221; dedi.

Yılmaz Kalıncı&[#]8217;ya hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ise, şunları söyledi:

&[#]8220;Çaydeğirmeni, çok önemli bir beldemiz. Çaydeğirmeni&[#]8217;nde seçimlere özel taktiklerle gideceğiz. İnşallah yeni Belde Başkanımızın katkısı ve desteği bize geniş olacak. Çaydeğirmeni&[#]8217;ni özel taktikler yaparak almak zorundayız. Yeni Başkanımızın dinamizmi ile çalışma azmi ile Çaydeğirmeni&[#]8217;nde yeni taktikler geliştirerek, seçimleri almak için en şanslı partilerden biri olacağız. Tekrar hayırlı olsun diliyorum.&[#]8221;

CHP Belde Başkanlığı görevini üstlenen Yılmaz Kalıncı ise, &[#]8220;Yeni Belde Başkanı olarak, Çaydeğirmeni halkına buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Aydoğan Yılmaz arkadaşımız yine yönetimdedir, yalnızca görev değişikliği oldu. Mücadelemize birlikte devam ediyoruz. Çaydeğirmeni halkına saygılarımı sunarım&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi