Ankara Şehit Aileleri Yardımlaş ve Dayanışma Konfederasyonu 2. Başkanı ve Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, federasyon ve Türkiye´deki tüm Şehit Aileleri Yardımlaşma Dernekleri olarak, helikopter kazasında ölen Büyük Birlik Partisi´nin (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun cenazesine katılma kararı aldıklarını açıkladı.
Ankara Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Konfederasyonu 2. Başkanı ve Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun meclisteki milletvekili sayısının 3´e yükselmesiyle Hazine´den almaya hak kazandıkları 2.2 trilyon liralık yardımı şehit ailelerine ve Mehmetçik Vakfı´na bağışlamak istemesini unutmadıklarını söyledi. O süreçte gelecek yardımın yasal mevzuatlara takıldığını vurgulayan Yorulmaz, "Kendisiyle bu yardım nedeniyle
de sonrasında da görüşme imkanımız olmuştu. Biz şehit ailelerine karşı yaklaşımı her zaman çok olumluydu. Bize yapmak istediği yardım, yasal mevzuata takılmıştı ama biz bunu unutmadık. Kendisi gerçekten ender rastlanan siyasetçilerdendir. İktidarı da görmesini isterdik. Ama nasip değilmiş" dedi.
Konfederasyon yönetimi olarak ve bağlı dernekler olarak tam kadro cenazeye katılmak istediklerini de vurgulayan Yorulmaz, Zonguldak´ta Yazıcıoğlu için mevlit okutup, dua edeceklerini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi