Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, yarın yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.


Seçimi alacaklarından herhangi bir şüphelerinin olmadığını belirten Başkan Kazancı, 30 Mart´tan itibaren Zonguldak´ta 10-0´la hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.


Tüm adaylara da başarılar dileyen Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, konuşmasında şunları söyledi:


"Seçimle ilgili Zonguldak ve beldelerimizde partimizin yapmış olduğu çalışmalar demokratik bir şekilde gerçekleşti. Seçim sürecinde hiçbir parti ile aramızda kırgınlık, dargınlık veya herhangi bir olay olmadan son günümüze ulaşmış olduk.


Seçim nedeniyle meclis üyelerimiz ve partililerimizle yoğun bir çalışma içerisine girdik. Son yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde merkez ve 9 tane belde belediye başkanlıklarını alacağız. Bunda herhangi bir şüphemiz de yoktur.


İnşallah 29 Mart günü de bu demokratik yarış barış, huzur içinde herhangi bir olaya meal vermeden olur diye düşünüyoruz. 29 Mart akşamı merkez belediyemiz dâhil 9 tane belde belediyemizi de kazanıp 30 Mart´tan itibaren Zonguldak´ta 10-0´la hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bunu başaracağımıza Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak inanıyoruz.


Bu iddiamızın böyle olması anketlerin bir göstergesidir. Seçim çalışmaları doğrultusunda yaptıklarımızın göstergesi de bu doğrultuda. O yüzden bu kadar kesin ve inançlı konuşuyoruz.

Seçimlerin şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyoruz. Tüm adaylara başarılar diliyorum."
Editör: Pusula Gazetesi