14 YAŞ TURNUVASI ZONGULDAK’TA TAMAMLANDI

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 14 Yaş Hafta sonu Tenis Turnuvası tamamlandı. Türkiye çeşitli kentlerinden 38 erkek 23 bayan toplam 61 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva 4 günün ardından tamamlandı.

Sporcuların sezon boyunca katıldıkları turnuvalarda topladıkları puanlarla Milli takımın belirlendiği organizasyonun bir ayağı Zonguldak’ta gerçekleştirildi.

ZONGULDAKLI SPORCULAR BOY GÖSTERDİ

Şehrimizin tenisteki en büyük temsilcisi olan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü yıllardır yaptığı başarılı organizasyonlara bir yenisin ekleyerek bu turnuvayı da başarılı bir şekilde tamamladı. Çekişmeli maçlara katılan toplam 61 tenisçi arasında Zonguldaklı sporcularda yer aldı. Zonguldaklı tenisçilerde başarılı maçlar çıkardı ve guruplarında iyi dereceler alarak puanlarını arttırdılar.

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Pazar günün oynanan son maçların ardından Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Tesisleri’nde ödül töreni gerçekleştirildi. Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep, TTF Yön. Kurulu üyesi Ayhan Akgül, Kulübü Başkan Yardımcıları Rahmi Üder ve Serdar Aydan ile Genel Kaptan Hüsnü Karadağ tarafından dereceye giren tenisçilere madalyaları verildi

ÖZÇEP: TENİSİ GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRACAĞIZ

Turnuvada emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Özçep, “Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü kentin tanıtımında 62 yıllık geçmişiyle, tenisin daha iyi noktalara gelmesi için önemli bir misyon üstleniyor. Bu turnuvayla da bir kez daha şehrimizi tenis sporunda başarıyla ev sahipliği yaptık. Turnuvaya katılan tüm sporculara, hakemlere ve tenis severlere teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen 14 Yaş Hafta sonu Tenis Turnuvası’nda güzel bir sınav verdik. Bundan böyle düzenleyeceğimiz organizasyonlarda tenis sporunu geniş kitlelere yaymak için bu turnuvalar fırsat olacaktır. “ dedi.

4 gün süren Turnuva sonunda sıralama şu şekilde oluştu.

ERKEKLER:

1. Kıraç Bekişoğlu (ULUDAĞ ÜNV.SPOR KULÜBÜ)

2. Burak Bilgin(ALANYA TENİS VE REKREASYON KULÜBÜ)

3. Furkan Eryılmaz(PAMUKKALE TENİS KULÜBÜ)

BAYANLAR:

1. Doğa Selen Takunyacı(BEYKOZ TENİS KULÜBÜ)

2. Zeynep Çakırer (KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ)

3. İlay Yörük (KOCAELİ GENÇLİK HİZM.VE SPOR KULÜBÜ)

Editör: Pusula Gazetesi