Kilimli Belediyepor, kötü gidişata ‘dur’ diyemedi. Sarı-siyahlı takım, Play-Off mücadelesi veren Batman Petrolspor’a 10 kişi kaldığı maçta 1-0 yenildi.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR EVDE YOK

Temsilcimiz, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grubun Play-Off adayı Batman Petrolspor, karşısında alacağı 3 puanla haftalardır aşina olduğu 12’inci sıradan kendini yukarılara atmak amacındaydı. Bu nedenle rakibi karşısına galibiyet parolası ile çıkan temsilcimiz ne yazık ki maça o kadar iştahlı başlayamadı. Topun kontrolünü elinde bulundursa da pozisyona girmekte zorlanan sarı-siyahlı takım, ilk yarıda sadece Emrah Ergür’le tek pozisyona girdi. 29’uncu dakikada savunmada rakibi eksik yakalayan temsilcimizde Şahin-Emrah Ergür verkaçında, Emrah kaleci ile karşı karşıya yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı.

İlk yarıda ne Kilimli Belediyespor ne de Batman Petrolspor adına başka pozisyon ve gol olmayınca iki tarafta soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

10 KİŞİ KALDI GOLÜ YEDİ

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan konuk takım, Fatih’in yerine giren Hasan’la gol aradı. 58’de soldan kesilen ortaya kafayla topu filelere gönderen Hasan’ın golü faul gerekçesiyle iptal oldu. Dakikalar ilerledikçe sazı eline alan Batman Petrolspor, Kilimli Belediyespor kalesine tehlikesini arttırdı. Bu dakikalarda Emrah Ergür’ün rakibine yaptığı hareket sonu maçın orta hakemi Volkan Yalın kırmızı kartını çıkardı. 72’inci dakikada Emrah Ergür takımını eksik bıraktı. Temsilcimizin eksik olmasını fırsat bilen misafir takım, 76’da golü buldu. Uğur Durmuş, ceza sahası içinden sol ayağıyla uzak köşeye göndererek topu filelerle buluşturdu: (0-1) kalan bölümlerde temsilcimiz beraberlik için yüklense de aradığı golü bulamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Temsilcimiz, bu yenilgiyle galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Son 5 maçta 12 puan kaybeden temsilcimiz iç sahada da kazanama geleneğini bozamadı ve 25 puanla 12’nci sıradaki yerini kordu

STAD: Ahmet Şerifoğlu

HAKEMLER: Volkan Yalın [*][*], Muammer Uçar [*][*], Volkan Sarıkaya [*][*]

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Oğuz Kaan [*], Semih [*][*], Murat Kefeli [*][*](Dk.70 Emrah Sürücü [*]), Gökhan [*], Şafak [*][*], Yalçın [*][*], Emrah Ergür [*], Şahin Çakır [*][*](Dk.77 Furkan [*]), Mert [*][*], Gürkan [*][*], Ahmet [*](Dk.84 Canberk?)

BATMAN PETROLSPOR: Süleyman [*][*], Ramiz [*][*][*], Samet [*][*][*], Hasan Can [*][*][*], Ahmet [*][*][*], Muhammed Kalkan [*][*][*], Mehmet [*][*](Dk.88 Coşkun?), Hüseyin [*][*][*], Muhammed Fatih [*][*](Dkç89 Ali ?), Fatih [*](Dk.46 Hakan [*][*]), Uğur [*][*][*]

GOL: Dk.76 Uğur (Batman Petrolspor)

KIRMIZI KART: Dk.72 Emrah Ergür (Kilimli Belediyespor)

Editör: Pusula Gazetesi