İlk ziyaretini, AK Parti Ormanlı Belde Başkanlığı’na gerçekleştiren Ereğli İlçe yönetimi, belde teşkilatında yapılan toplantı sonrası Ormanlı esnaflarını ziyaret etti.

Ziyarette esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Çakır ve yönetimi, ayrıca Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever’e de makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Sever, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti heyeti, daha sonra Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e de birer ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Erol Ayyıldız ziyaretinde bölgenin sorunları için bundan böyle daha aktif çalışacaklarının altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, yeni yönetimini Ayyıldız’a tanıttı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayyıldız, yeni yönetime “hayırlı olsun” dedi.

Vali Ayyıldız’ın ardından BEÜ Rektörü Mahmut Özer’e, Ereğli’ye yapılması planlanan yüksekokul için yüksekokul müdürü atamasını gerçekleştirdiği için teşekkür ziyareti yapan İlçe Teşkilatı, AK Parti olarak, Özer’e bu konuda tam destek vereceklerinin altını çizdi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Özer, yeni yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek başarılar diledi. Özer, “Biz Rektörlük olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Ereğli’nin nüfusunun yüzde 10’u kadar öğrenci kazandırmak istiyoruz. Ereğli’ye yapılacak yüksek eğitim kurumlarının bir an önce hayata geçirilebilmesi için Ereğli’nin buna sahip çıkması gerekir. Konu ile ilgili bina ve nakdi destek vereceklerini ifade eden kurum ve sivil toplum kuruluşlarının bu aşamada bizlere güç katacağına inanıyoruz. Bu bağlamda kazanım Ereğli’nin olacaktır” dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı, son ziyaretini daha önceden kendilerini ziyaret eden, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e iadeyi ziyaret yaparak tamamladı.

Özbek’ten Ereğli’ye yapılması planlanan “10 Okul Projesi” hakkında bilgiler alan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Eğitime yapılan her türlü yatırım için gözlerimiz kapalı destek veririz” şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi