Programa yoğun katılım olması nedeniyle Çaycumalı kadınlar salona sığmadı. Çaycuma Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Türkan Akbaşlı yaptığı konuşmada; "Bazı kesimlerde kadınların eziliyor. Son yıllarda kız çocuklarının okutulmasına ve meslek edinmesine yönelik çalışmalar sevindirici boyuttadır. Bazı kesimler türban açılımında bahsetmekte ve türbanlı kadınları tekme tokat otobüsten atarak ne kadar samimiyetsiz olduklarını doğrulamışlardır" dedi.


Çaycuma AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu da konuşmasında; " Kadınların günü sadece 8 Mart değildir. Ak partinin mihenk taşı kadınlardır. Bu vesile ile hepiniz kadınlar gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.


Alkışlar arasında salona giren Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de konuşmasında bu kadar yoğun ilgi beklemediğini söyledi. Gülşen; "Burada gördüğüm kadarıyla halkımız bana bir beş yıl daha görev verecektir. İnançlı ve azimli bir biçimde verdiğimiz sözlerin çoğunu yerine getirdik. Bizde çamur siyaseti yoktur. Bizde hizmet siyaseti vardır. Desteği sizden aldık ve başardık. Çaycuma büyüyor, büyümeye devam edecek" diyerek hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Editör: Pusula Gazetesi