Yüksek Fırın Mekanik Bakım Baş Mühendisliği, Kok Müdürlüğü, Vinç Bakım Haddehane, Soğuk Haddehane, Sıcak Haddehane Müdürlüğü Levha İkmal ve Kumlama Boyama, 2’nci Yüksek Fırın Müdürlüğü çalışanlarının kendilerini ayrı ayrı ziyaret ettiklerini belirten Odabaş, sendika ile üyelerinin birlikteliğinin her zamanki gibi en üst seviyede olduğunu söyledi.

Üyelerin sendikaya bağlılığının, kendilerini daha da güçlendirdiğini anlatan Odabaş, “Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak başta olmak üzere, genel yönetim kurulu üyelerimiz, şahsım ve şube yönetim kurulu üyelerimiz, sizin ortaya koyduğunuz sahiplenme ve bağlılıktan son derece memnunluk duyuyoruz. Bu kapsamda da üyelerimizin hak ve menfaatlerini en üst düzeyde koruma ve sağlama girişimlerimiz artıyor. Önümüzde yapacağımız bir toplu iş sözleşmesi görüşmesi daha var. Bu çalışmalarımızı, her zamanki gibi üyelerimizin taleplerini de bilerek sürdüreceğiz” dedi.

ODABAŞ’DAN ERDEMİR İTFAİYESİNE ZİYARET

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkan Yusuf Ziya Odabaş, kendisini davet eden Erdemir İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarının çay sohbetine katıldı.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkan Yusuf Ziya Odabaş, beraberine Şube Yönetim Kurulu Üyesi Naci Baysan, Baş Temsilci Mustafa Yıldız ile birlikte Erdemir İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek üyelerle sohbet etti.

Üyelerin sendika ve yönetimine bağlılığını dile getirdiği sohbette konuşan Odabaş da, çalışmalarına başlanılan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleriyle ilgili bilgiler aktararak, “Üyelerimizin hak ve menfaatlerinin üst düzeyde sağlanacağı bir sözleşmeye daha imza atmak istiyoruz. Sizin sendikamıza güven ve desteği, bizi daha da güçlü hale getiriyor” dedi.

Odabaş, Erdemir İtfaiye Amiri Ali Alemdağ’ın da katıldığı sohbetin ardından bir grup personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Pusula Gazetesi