KOZLU, 0 KM EKİP OLUŞTURUYOR

Yeni sezon öncesi Teknik Direktörlük koltuğunu Faruk Bahadır’a emanet eden Kozlu Belediyespor’da transfer çalışmaları da başladı. Amatörde sözleşmelerin sadece 1 yıl olması nedeniyle Yeşil-Beyazlılar, 0 km bir ekip oluşturmak için kolları sıvadı.

Geçen sezon Kozlu Belediyespor’u çalıştıran Bülent Öztürk, Bahadır’ın yeni sezonda yardımcı Antrenörlüğünü yapacak. Selahattin Bayar’ın Kilimli Belediyespor’da devam edeceğini açıklamasının üzerine Öztürk, Yeşil-Beyazlı kulüpte beşinci sezonunu geçirecek.

LİSTENİN BAŞINDA TOLGA VE AYHAN GELİYOR

Teknik Direktör Faruk Bahadır’ın Kozlu Belediyespor yönetimine transfer edilmesi için sunduğu listenin başında geçen sezon Bartınspor formayı giyen 2 isim yer alıyor.

Bartınsppor’da başarılı sezon geçiren iki hücum oyuncusu Tolga Çelme ve Ayhan Arifoğlu’nu Yeşil-Beyazlı ekip transfer etmek için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon başında Eskişehir Demirspor’dan Zonguldak ekibi Kozluspor’a transfer olan Ayhan, forma şansı bulamayınca Bartınspor’a gitmişti. Bartınspor’da 11 maçta yer alan Ayhan, takımın Play-Off’lara kalmasına katkı sağlamıştı.

Geçen sezon Bartınspor’un en istikrarlı oyuncusu olan Tolga Çelme, Teknik Direktör Faruk Bahadır’ın yakından tanıdığı isimler arasında. Kozlu Belediyespor’un kadrosunda ısrarla görmek istediği Tolga Çelme geçen sezon 9 kez fileleri havalandırarak takımın en golcü ismi olmuştu. Bartınspor ise tecrübeli oyuncuyu elinde tutmaya çalışıyor.

Editör: Pusula Gazetesi