Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş´ın da katıldığı sürpriz doğum gününde çok duygulandığını belirten Başkan Karakuş, "Teşkilatıma bu düzenledikleri doğum günü programı için çok teşekkür ediyorum. Bizler AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmamızın yanında bu gibi özel günlerde de bir birimizi hatırlamamız, bir teşkilat başkanı olarak beni memnun ediyor. Sayın Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş´a da katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Hep birlikte aynı yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise, yaptığı konuşmada, " Muharrem Başkanımızın yeni yaşında kutlar, ailesi ve teşkilatı ile iyi günlerde ve mutlu yaşamasını dilerim. Bu şekildeki programlar parti içinde olumlu yönde birlik ve beraberliği sağlar. Başkanıma nice 42 yıllar temenni ederim" dedi.

AK Parti Kozlu Belde Başkanlığı adına konuşan Teşkilat Başkanı Şaban Filiz ise, "Bizler ‘özel günlerde, özel insanlar hatırlanır’ düşüncesiyle bir araya geldik. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer Başkanımız Sayın Ali Bektaş ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Abdullah Akbaş´a çok teşekkür ediyoruz. Bir araya gelmemizin amacı Belde Başkanımızın yeni yaşını kutlama ve teşkilatın ekip ruhunu yansıtmaktır. Bu vesileyle Muharrem Başkanımızın yeni yaşını tebrik eder; sağlık ve mutluluk dolu nice uzun yıllar dileriz. Allah bu ekibe daha nice doğum günleri kutlamak nasip etsin" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi