14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, ardından Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kamuran Öner tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.
Bilindiği gibi 2006 yılında çok ciddi çalışmalar başlatıldı. Sosyal Güvelik reformu adı altında gerek Bakanlık nezdinde gerek Sosyal Güvenlik Kurumları merkez teşkilatlarında ön hazırlıkları başladı 2004 yılında. 16 Mayıs 2006’da 5502 Sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu yürürlüğe girerek üç soysal güvenlik kurumu tek çatı altında toplandı. Bu üç Sosyal güvenlik kurumunu tek çatı altında 16 Mayıs’taki toplanma tarihini içine alan haftada Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutluyoruz. B nedenle haftanın öncelikle ülkemizin çalışma hayatını ve kurumumuza, siz mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Torene; Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal ve SGK personeli katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi