Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi görevine yeni başlayan Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk&[#]8217;e ziyarette bulundu.


Zonguldak&[#]8217;ın şehircilik ve çevrecilik açısından en zayıf illerimizden bir tanesi olduğunu belirten Başkan Uçar, Hasan Öztürk&[#]8217;ün bu konuda desteklerini beklediklerini söyledi.


Ak Parti teşkilatı olarak çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Uçar, konuşmasında şunları söyledi:


&[#]8220;Yeni yapılandırmadan sonra Bayındırlık Müdürlüğümüz Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz oldu. Bu anlamda yeni müdürümüz başladı. Zonguldak şehircilik ve çevrecilik açısından en zayıf illerimizden bir tanesi. Umut ediyoruz, temenni ediyoruz bizde destekliyoruz kendisini. Kendisi Ankara&[#]8217;da kentsel dönüşümün sağlandığı en önemli ilçelerimizden bir tanesinde görev yapmış. Buradaki değişikliği şehrimize taşır diye düşünüyorum. Böyle bir beklentimiz ve umudumuz var. İnşallah Zonguldak&[#]8217;taki çarpık yapılanmamın bir şekilde önüne geçmiş oluruz müdürümüzün gayretleri ile. Bu vesile ile görevinde başarılar diliyoruz. Teşkilatımız adına hayırlı olsun diyoruz.&[#]8221;


TECRÜBELERİMİZİ ZONGULDAK&[#]8217;A YANSITACAĞIZ


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk ise, Ak Parti teşkilatının desteğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.


Öztürk; &[#]8220;Bizde bize tebliğ edilen bu görevde en iyi şekilde hizmet verebilmek için tecrübemizi Zonguldak&[#]8217;a yansıtabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlerin desteğini arkamızda ve yanımızda görmek bizlere ayrıca mutluluk verdi. Bu bağlamda kentsel dönüşümün Zonguldak&[#]8217;a neler katacağını da sizler ifade ettiniz. İnşallah önümüzdeki günlerde çok güzel şeylere hep birlikte imza atacağız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi