Çaycuma MYO tarafından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. 8 takımın katıldığı turnuvanın final maçını Yüksek Öğrenim Kurumları Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Bünyamin Bostancı, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı, öğretim görevlileri ve öğrencileri izlediler.


Dostluğun hâkim olduğu turnuvada, yüksekokul öğrencilerinin centilmen tavırları dikkat çekiciydi.


Voleybolda birinci Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencileri olurken, ikinciliği yine aynı bölümün ikinci sınıf öğrencileri, üçüncülük ise Mobilya ve Dekorasyon Programı ikinci sınıf öğrencilerinden oluşan takımın oldu.


Masa Tenisinde erkek birincisi Mobilya ve Dekorasyon programı ikinci sınıf öğrencisi Mustafa Dilek, yine aynı bölümden Ömer Faruk Abar ikinci ve Sinan Kalaycı üçüncü oldu.


Bayanlar masa tenisi birincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı ikinci öğrencisi Fatma Uluçay, ikinci Hazırlık Programı öğrencisi Beyza Yaşar, üçüncü ise Büro Yönetimi ve Yöneticisi Asistanlığı birinci sınıf öğrencisi Seher Polat oldu.

Dereceye giren takımların kupaları ve madalyaları Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Sevil Gemrik, Öğretim Görevlisi Umut Üzmez, Yüksek öğrenim Kurumları Destekleme Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Bünyamin Bostancı ve Çaycuma Ziraat Bankası Personeli Şenol Yılmazer tarafından verildi.
Editör: Pusula Gazetesi