Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Çocuk Yetiştirme Yurdu´nda kalan gençler yöneticileri nezaretinde, Türkiye Muharip Gaziler Devrek Şubesi´ni ziyaret ederek başkan ve üyeler ile bilgi alışverişinde bulundular. Gençler, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Ören´e günün anısına hediye sunarken, Başkan Ören de gençlere gül hediye etti. Muharip Gazileri ziyaretleri konusunda bilgi veren yurt müdürü Mustafa Yaşar Maden, &[#]8220;Gazilerimiz bizler için çok büyük önem arz etmektedir. Ulusumuzun girdiği tüm mücadelelerde cana can dişe diş mücadele vermişlerdir ve halende vermeye devam etmektedir. Kurumumuzda kalan gençlerimizle birlikte Devrek´te şubesi bulunan gazilerimiz ziyaret ederek hem gönüllerini alalım hem de bilgi alışverişinde bulunarak gazilerimizle ilgili gençlerimizin bilgilerine destek sağlayalım istedik. Devrekli gazilerin bizlere gösterdikleri sıcak ilgiye teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Devrek Şubesi Başkanı Recep Ören ise, &[#]8220;Memleketimizin teminatı olan gençlerimizin özelliklede Yetiştirme Yurdu´nda kalan gençlerin bizleri ziyaret etmeleri biz gazileri daha da mutlu etmiştir. Ziyaretlerinden dolayı hem idarecilere hem de yurtta kalan gençlere yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ziyarette; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Devrek Şubesi Başkanı Recep Ören, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Yurt Müdürü Mustafa Yaşar Maden, Müdür Yardımcısı Vekili Mesut Özmekik, Psikolog Deniz Yılmaz ve Devrek Huzur Evi Müdürü Aziz Kalaycı hazır bulundular.
Editör: Pusula Gazetesi