Zonguldak´ta 9 yıldır Masa Tenisi sporuyla uğraşan ve kariyerinde ferdi ve kulüp olarak önemli başarılara imza atan Emre Deniz, 1. Kademe Masa Tenisi Antrenör Yetiştirme Kursu´na katılıyor.


Özle İdare Yolspor formasıyla takımın Süper Lige ulaşmasında önemli katkıları bulunan başarılı oyuncu, Antrenörlük belgesini alarak yeni yetenekler yetiştirme peşinde. 6 Haziran´da başlayan kursa 30 antrenör katılıyor ve Milli Takım Antrenörü Türkan Nihal Sabırlı adaylara eğitim veriyor.



Emre Deniz´in hedefi Milli takım

Hedefinin kendi yetiştiği kulüp olan Özel İdare Yolspor´da Antrenör olmak istediğini belirten Emre Deniz, "Henüz yaşım çok genç, sporcu olarak hedeflerim var.


Milli takımın aday kadrolarında yer aldım ancak daha iyisini yaparak Ülkemizi temsil etmek istiyorum. Zonguldak´ta masa tenisinde son yollarda önemli bir ivme kazandı. Yakalanan bu başarıda payım olduğu için elbette mutluyum. Özel İdare Yolspor olarak Süper Lig´e yükseldik. Bu kentimiz ve biz yetişen sporcular için çok önemli.


Hedeflerimin arasında Antrenör olmak vardı, Zonguldak´ta açılan kursa başvurdum ve en genç Antrenör adayı olmanın gururunu yaşıyorum. Kendi Kulübümün bünyesinde Antrenör olmak hedeflerimin arasında. Kentte masa tenisinin daha iyi yerlere gelmesi için sporcu olarak ve Antrenör hizmek etmeye devam edeceğim. " dedi.


Editör: Pusula Gazetesi