AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Devlet Hastanesi bünyesinde yapımı devam eden Diyaliz Ünitesi&[#]8217;nde incelemelerde bulundu. Hastane Başhekimi Op. Dr. Fuat Gündoğdu&[#]8217;dan hastanedeki eksiklikler konusunda bilgiler aldı.
Ziyarette konuşan AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Diyaliz Ünitesi ve Hastane&[#]8217;deki eksikliler konusunda Teşkilat olarak girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Diyaliz ünitesinin tamamlanması ile birlikte Alaplı&[#]8217;da 25-30 kadar diyaliz hastasına hizmet verileceğini kaydeden Çaturoğlu, &[#]8221;Hastane&[#]8217;mizdeki eksiklikleri yerinde tespit etmek istedik. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Diyaliz Ünitesi ve Hastanedeki eksiklikler ve uzman doktor sıkıntısının giderilmesi için Başhekimimizle birlikte Ankara&[#]8217;ya gideceğiz&[#]8221; dedi.
Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi, Op. Dr. Fuat Gündoğdu&[#]8217;da hastanede personel sıkıntısı olmadığını uzman doktor sayısının yetersiz olduğunu, uzman doktor olmayışı nedeniyle acil servisten bazı durumlarda hastaları diğer hastanelere yönlendirmek zorunda kaldıklarını, sevk ettikleri hastanelerin imkanlarının çok iyi olduğundan dolayı hastaları göndermek durumunda olduklarını söyledi. Hastane bünyesinde yapımı devam eden diyaliz ünitesi ile ilgili bilgiler veren Gündoğdu, Diyaliz ünitesinin çevre düzenlemesinin yapıldığını iç düzenlemesi için 30 bin TL&[#]8217;ye ihtiyaç olduğunu, ihtiyaçların karşılanması halinde ünitenin 2010 yılı sonunda açılmasının hedeflendiğini belirtti.
AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ve Hastane
Başhekimi Op. Dr. Fuat Gündoğdu, yapımı devam eden diyaliz ünitesini gezdi.
Editör: Pusula Gazetesi