4 Kasım 2009 tarihinde kurulan Kdz. Ereğli Başiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, uzun süredir düşündükleri oluşumu hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 1 yıl içinde aralarında, şehit ailesi ziyareti, kan bağışı kampanyası, iftar yemeği, maç ve piknik organizasyonların da bulunduğu çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Adik, her konuda üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Adik, &[#]8220;Şehidimiz Beşiktaşlıydı diye değil,bunu bir görev addettiğimiz için bu ziyareti yaptık. Üzerimize düşen neyse yapmaya devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Adik, bugün itibariyle 330 üyesi bulunan derneğin, giderek büyüdüğünü söyledi. Adik, &[#]8220;Ereğli´de bu bayrak hep dalgalanacak. Taraftar bu dernek ile gurur duyacak. Dernek binasını büyütme hedefi var. Ancak basamakları tek tek çıkıyoruz. Yeri gelince bu da olur&[#]8221; diye konuştu.
Başkan Tarkan Adik, Guti ve Quaresma transferlerinin Beşiktaş´a ayrı bir hava kattığını söyledi. Bu sezon öncesine kadar Beşiktaş´ta dünya çapında bir yıldız olmadığını, ancak bu yıl yapılan transferlerin ve onları İnönü´de izlemenin keyfinin bir başka olduğunu söyleyen Adik, &[#]8220;Bu isimlerin Beşiktaş formasını giyerken görmek taraftarlara gurur veriyor&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi