AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TOKİ Konutlarının yanında bulunan kent ormanı çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar ve bazı teşkilat mensupları ile Bartın Kent Ormanı düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Tunç, "Bartın önümüzdeki Ekim ayı içerisinde kent ormanına kavuşacak. Bartınlılar, şehre çok yakın bulunan kent ormanında dinlenme, piknik ve spor imkanı bulacak" dedi.



Önemli bir kazanım olacak



Milletvekili Yılmaz Tunç, Kent Ormanının Bartınlıların nefes alabileceği, dinlenebileceği, piknik ve yürüyüşünü gerçekleştirebileceği, çoluk çocuk ailece eğlenebileceği bir yer olacağını söyledi. TOKİ konutlarının yanında bulunan ormanlık alanda uygulanan projenin Bartın için önemli bir kazanım olacağını belirten Tunç, Bartın şehir merkezine çok yakın ve şehre hakim bir tepeden bakan ormanlık alanın kent ormanı düzenlemesi için çok uygun bir alan olduğunu ifade etti.



Seyir terasları bulunuyor



Bartın Kent Ormanı´nda seyir terasları, yağmur barınakları, gözlem kuleleri, kamelyalar, çocuk oyun alanları, sportif amaçlı ahşap ekipmanlar, tuvalet, bilgilendirici panolar, oturma bankları ve yürüyüş patikaları yer alacak.


Editör: Pusula Gazetesi