Ak Parti´den son dakikada aday adayı olan Dr. Vecdi Bayramoğlu´nun bir süre önce DSP İl Başkanı Nurhan Başoğlu´ndan gelen DSP Zonguldak Belediye Başkan adaylığı teklifini kabul etmediği ortaya çıktı.


A Tıp Merkezi´nin sahibi olan Dr. Vecdi Bayramoğlu´nun, DSP İl Başkanı Nurhan Başoğlu´na "Teklifinizden büyük mutluluk duydum. Ama ben özel bir sağlık kuruluşunun sahibiyim. Sizden aday olursam iktidarla ilişkilerim bozulabilir. Bu nedenle teklifinize teşekkür ederim" dediği iddia edildi.


Bir süre önce Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca´nın Belediye Meclis Üyeliği teklif ettiği Vecdi Bayramoğlu´nun, Ak Parti´den gelen teklife, iş hayatını da düşünerek evet dediği öğrenildi.


Bayramoğlu´nun Ak Parti´den aday olma süreci şöyle gelişti: A Tıp Merkezi´nde çalışan Atatürk Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. İsmet Onuk, Ak Parti İl Başkan yardımcılarından birini aradı. "Aday arıyorsunuz, bizim Vecdi´yi niye düşünmüyorsunuz?" dedi. Aday arayışı içinde olan Ak Parti bu isme sıcak baktı. Yöneticiler Dr. Vecdi Bayramoğlu´nu arayıp, aday adaylığı teklif etti. Bayramoğlu teklifi hemen kabul etti ve 12 Katlı İş Merkezi´nde bir büroda İl Başkanı Hamdi Uçar´la görüştü. Adaylık dilekçesini partiye sundu.


Şimdi herkes şunu merak ediyor. Dr. Vecdi Bayramoğlu, aday adayı olsun diye mi partiye alındı, yoksa gözden çıkartılan Secaattin Gonca´nın yerine mi getirmeyi planlıyorlar?

Editör: Pusula Gazetesi