Eski adıyla Gaziosmanpaşa Zonguldaklılar, yeni adıyla İstanbul Zonguldaklılar Derneği&[#]8217;nin &[#]8220;4. Piknik Şöleni&[#]8221;nde buluşan Zonguldaklılar memleketlerindeki yöneticilere mesaj gönderdiler. Dernek Başkanı Orhan Bayraklı&[#]8217;nın İstanbul&[#]8217;daki Zonguldaklıların bir araya gelmesi için gösterdiği çaba takdire değer. Bayraklının iyi nşyetli olarak ortaya koyduğu mücadele olumlu meyvelerini vermeye başladı. İstanbul&[#]8217;da günden güne yayılan dernek kenetlenmenin adresi haline geliyor. Dernek Başkanı Bayraklı son buluşmada Zonguldak&[#]8217;taki yöneticilere sitemini dile getirdi.
Zonguldaklı yöneticiler henüz İstanbul&[#]8217;daki derneğin yeterince farkında değil. Bayraklı, bu konuda haksız sayılmaz ancak bunun tek taraflı olmadığının da farkına varması lazım.
Bayraklı, çoğunluğu alt ve orta gelir grubu vatandaşların yakın durduğu derneği imaj olarak daha fazla zenginleştirmek zorunda. Bu yüzden Zonguldak&[#]8217;taki Zonguldaklılardan daha çok İstanbul&[#]8217;daki Zonguldaklılara ulaşması gerekir.
Editör: Pusula Gazetesi