Zonguldak Deplasmanlı Amatör S üper Ligde mücadele eden ve futbol dışında çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Gelikspor'un Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Gelik Madencilik yönetim Kurulu başkanı olan Resul Cesur ve Hüseyin Bektaş Milli sporcuları sahiplendi.
Cesur ve Bektaş, Judo Milli Takım antrenörü Metin Sönmez ve milli sporcular Çağrı Doğan,Celal Çakır, Ali Özdemir ve Duhan Musap Püren'in 23-29 Aralık tarihleri arasında Azerbeycan'da yapılacak ortak çalışma kampının kamp masrafları için sponsor oldu.
Sönmez, Doğan, Çakır, Özdemir ve Püren, Gelik Madenciliğin yapmış olduğu bu büyük destekden dolayı teşekkür ederek, bu sezon yarışacakları müsabakalarda altın madalya sözü verdi.
Gelik Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Resul Cesur ve Hüseyin Bektaş, şu açıklamada bulundular: ''Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanlarındayız. İnşallah Metin hocam ve sporcuları Azerbeycan'da verimli bir kamp dönemi geçirecek. Bizlerde elimizden geldiğince destek olmak istedik. İnşallah onlarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalya getirecekler. Kendilerine güveniyoruz ve destekliyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi