Bartın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Nihal Oğuzhan başkanlığındaki heyet Vali İsa Küçük tarafından 2007 yılında başlatılan proje kapsamında Hasankadı beldesindeki kardeş okuluna ziyarette bulundu. Arıt Çok Programlı Lisesi ve Hasankadı Çok Programlı Lisesi ile kardeş olan Devlet Hastanesi&8217;nin yaptığı ziyaret öğrencileri ve okul idaresini memnun etti.


Muhtaç öğrencilere destek


Bartın&8217;daki kamu kurumları ile okullar arasında iletişim ve işbirliğine dayalı çalışmaların yürütülmesi ve kardeş okulların ihtiyaçlarının karşılanması, yardıma muhtaç öğrencilere destek olunması, okul aile birlikleri ile işbirliği halinde ihtiyaca yönelik çalışmaların yapılması amacıyla hayata geçirilen proje doğrultusunda gerçekleşen ziyarette hastanenin eğitim hemşireleri de hazır bulundu.


Hediyeler verildi


Okul idarecilerinden okulun sorunları ve eksikleri ile ilgili bilgiler alan hastane heyeti öğrencilerle ve öğretmenlerle de sohbet ederek onların istek ve taleplerini de dinledi. Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Nihal Oğuzhan, Eğitim Hemşireleri Mualla Alaçam ve Aslıhan Yılmaz, Sosyal Hizmet Uzmanı Elif Hızarcı&8217;dan oluşan Devlet Hastanesi heyeti ziyaret sırasında öğrencilere hediyeler verdi.


Teşekkür ettiler


Hasankadı Çok Programlı Lisesi öğrencileri hediyelerini sevinç içinde alırken, ilgi alaka ve desteklerinden dolayı hastane yöneticilerine teşekkür etti. Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Nihal Oğuzhan, eğitimin önemine değinerek, &8220;Kardeş okullarımızı desteklemeye devam edeceğiz&8221; dedi. Oğuzhan, eğitime yönelik çalışmaların kendilerine mutluluk verdiğini de söyledi. Devlet Hastanesi heyeti ziyaretin anısına öğrencilerle ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.





Editör: Pusula Gazetesi