3. Türkiye Ligi&[#]8217;nde ikinci maçını dün Trabzon Çukurçayırspor&[#]8217;la yapan Zonguldakspor zorlu bir mücadele verdi. Her iki takım da ilk yarı boyunca mutlak pozisyonları değerlendirmede büyük acemilik çektiler. Takımlar sahaya şu onbirleri ile çıktılar.
Zonguldakspor: Cem-Miraç-Ferhat-Yunus-Fırat-İnan-Hasan-Hakan-Recep-Selçuk-Emin.
Trabzon Çukurçayırspor: Emre-Sezgin-Yusuf- Tekin-Mustafa-Ali-Emre-Mesut-Gökhan-Engin-Özcan.
Karşılaşmaya iki takım da temkinli başladı. 11. dakikada Çukurçayırspor&[#]8217;dan Engin sağdan ortaladı. Gökhan bekletmeden vurdu, top üst direkten döndü. 19. dakikada Çukurçayırspor&[#]8217;da Mustafa çıktı, Aykut girdi. 23. dakikada Selçuk&[#]8217;un ara pasını yakalayan Emin, sağda sıfıra kadar indi. Ortaladı, altı pasta birebirde Recep vuramadı. 30. dakikada Çukurçayırspor&[#]8217;dan Özcan solda iki kişiyi geçti, Miraç&[#]8217;ı da geçerek sıfırdan vurdu, direğe çarpan top dışarı çıktı. 34. dakikada Miraç sıfır çizgisine kadar indi. Ceza sahasında altı pasta bekleyen Hasan&[#]8217;a topu verdi, hasan tamamlayamadı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 son buldu. İkinci yarı da başabaş mücadele şeklinde geçti. Taraflar yine pozisyonları değerlendirmede zorlandı.
84. dakikada Mesut&[#]8217;un attığı golle Trabzon Çukurçayırspor 1-0 öne geçti. Karşılaşma az sonra bu skorla tamamlandı.
Editör: Pusula Gazetesi